Crema pentru corp cu ulei de marmota si plante BIO

Crema Krauter pentru corp cu ulei de marmota și plante BIO este recunoscuta pentru continutul bogat in cortizon natural și glucocorticoide provenite din uleiul de marmota. Aceasta crema este un remediu eficient impotriva inflamatiilor musculare și ale articulatiilor. Dupa utilizare locul masat devine mai flexibil iar circulatia sangvina este activata.

Beneficii

Crema este recunoscuta pentru continutul bogat in cortizon natural si glucocorticoide provenite din uleiul de marmota, acestea fiind un bun remediu impotriva inflamatiilor musculare si ale articulatiilor precum si eficiente importiva reumatismului.

Efecte

Combinatia speciala dintre uleiul de migdale, uleiul de jojoba si cel de rozmarin, provenite din medii controlate biologic ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare, inbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii. Crema cu ulei de marmota pentru corp este recomandata in cazul articulatiilor obosite, contractiilor musculare din zona gatului, coloanei vertebrale, umerilor , bratelor si picioarelor , in caz de artroza, reumatism, discopatii, inflamatii ale articulatiilor si pielii. Dupa utilizare locul masat devine mai mobil, flexibil iar circulatia sanguina este activata. Extractul de pin tonic din compozitie are un efect imunostimulator, iar uleiul de migdale bogat in vitaminele A si B si minerale, are rol de revitalizare a pielii

Cantitate: 250 ml
Pret: 24.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu