Gel antireumatic "Puterea Ursului" cu plante BIO

Gelul antireumatic este recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare și ale articulatiilor. Are o actiune emolienta, antiseptica și stimulatoare asupra circulatiei periferice, iar combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng și vita de vie, provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple, cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea și reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei. 

Beneficii

Cel mai puternic gel antireumatic al gamei Krauter cu efect rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor.

Efecte

Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului.Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant, in timp ce extractul de vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice. 

Cantitate: 250 ml
Pret: 28.99 lei


Cantitate: 500 ml
Pret: 44.99 lei

 Informatii si comenzi la: 0767.367.608

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu