Sampon cu musetel BIO


Prin continutul bogat in extract de musetel, samponul are o tripla actiune: intareste radacina firului de par, curata si protejeaza parul pe toata lungimea sa, activeaza circulatia sangvina la nivelul pielii capului, prevenind astfel formarea matretii. Folosit cu regularitate impiedica formarea matretii, firul de par recapatandu-si astfel supletea si vitalitatea.

Beneficii

Continutul bogat in ingrediente BIO-organice cum ar fi musetelul, ginseng-ul, galbenelele si rozmarinul, are au o actiune benefica asupra scalpului si parului.

Efecte

Samponul are o tripla actiune: intareste radacina firului de par indepartand excesul de sebum, curata delicat scalpul si activeaza circulatia sanguina la nivelul acestuia. impiedica formarea matretii, conferind stralucire naturala firului de par si previne uscarea prin hidratare intensiva datorita extractului de musetel. Extractul de galbenele cicatrizeaza ranile mici de pe suprafata scalpului, in vreme ce rozmarinul purifica scalpul incarcat. Continutul pretios de ginseng tonifica si vitalizeaza parul moale si lipsit de volum.

Cantitate: 500 ml
Pret: 14.99. lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu