Crema de corp cu unt de Shea si plante BIO

Aceasta crema are la baza untul de arahide provenit din arborele african Shea este recomandata pentru pielea sensibila, iar prin folosirea zilnica pielea devine moale și catifelata. Untul de Shea protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV și agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor și calmeaza pielea iritata.

Beneficii

Crema pentru corp cu unt de Shea BIO este ideala pentru pielea normala si uscata datorita calitatilor sale speciale de hidratare, protejand pielea de factorii externi nocivi.

Efecte

Ingredientele speciale, ca uleiul de argan si uleiul de migdale povenite din medii controlate biologic precum si untul de Shea sunt cunoscute pentru calitatiile speciale de hidratare, potectie si calmarea a iritatiilor. Ajuta pielea sa isi recapete supletea naturala conferind un aspect catifelat si sanatos. Extractul de argan este foarte bogat in acizi grasi nesaturati si ingrijeste si pielea sensibila si pretentioasa, facand-o fina si catifelata; bogat in antioxidanti, sustine formarea de celule noi. Uleiul de migdale este folosit din cele mai vechi timpuri pentru masajul pielii corpului si a fetei, fiind usor absorbabil de catre piele si un foarte bun emolient, nutritiv, lasand  pielea stralucitoare, moale  si frumoasa dupa masaj. Este un bun lubrifiant, combate inflamatia la nivelul pielii. Untul de Shea protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV si agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor si calmeaza pielea iritata.

Cantitate: 250 ml
Pret: 16.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu