Crema pentru corp cu galbenele BIO

Crema Krauter pentru corp cu galbenele BIO este ideala pentru ingrijirea pielii sensibile, uscate și obosite, completand printr-un complex natural tratamentul de ingrijire intensa și hidratare profunda, regenerativa a pielii. Crema cu galbenele pentru corp este o crema emolienta, calmanta și dezinfectanta, care are numeroase efecte benefi ce rapide.

Beneficii

Crema cu galbenele pentru corp este indicata pentru ingrijirea pielii obosite, uscate care necesita ingrijire intensa si profunda.

Efecte

Ingredientele speciale BIO, cum ar fi galbenelele, ulei de avocado si ulei de jojoba provenite din medii controlate biologic calmeaza si hidrateaza pielea, imbunatatesc procesul de cicatrizare a pielii. Uleiul de jojoba ingrijeste pielea, hidrateaza, netezeste, datorita continutului bogat in vitamina E si substante minerale, in timp ce extractul din galbenele vindeca ranile, calmeaza, impiedica inflamatiile datorita efectului antiseptic si regenerant. Uleiul de avocado actioneaza eficient asupra factorilor de imbatranire si are rezultate foarte bune in tratarea tenului uscat. 

Cantitate:250 ml
Pret: 15.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu