Crema pentru picioare cu uree si plante BIO

Crema este ideala pentru pielea uscata si foarte uscata protejand intensiv impotriva factorilor daunatori din mediu. Principiile active sunt transportate pana in straturile cele mai profunde ale pielii, iar ureea din compozitia cremei stimuleaza circulatia sangvina, evitand astfel aparitia bataturilor inestetice care se pot forma din cauza uscarii stratului superior al pielii. 

Beneficii

Crema cu uree pentru picioare a fost creata special pentru pielea foarte uscata, crapata, cu tendinte de ingrosare si inflamare.

Efecte

Ureea din compozitia cremei stimuleaza circulatia sanguina, evitand astfel aparitia bataturilor inestetice care se pot forma datorita uscarii stratului superior al pielii. Combinatia speciala dintre uleiul de migdale si uleiul de luminita noptii provenite din medii controlate biologic grabesc procesul de cicatrizare, stimuland regenerarea epidermei, dezinfectand si reducand inflamatiile . Datorita uleiului de migdale deosebit de emolient din compozitie, principiile active sunt transportate pana in straturile cele mai profunde ale pielii. Extractul de menta si camfor dezodorizeaza picioarele si regleaza transpiratia.

Cantitate: 250 ml
Pret: 24.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu