Lotiune pentru picioare cu plante BIO

Lotiunea din plante medicinale tonifica și improspateaza picioarele obosite și umflate, le confera o senzatie de racorire și inmoaie stratul de celule moarte de la suprafata acestora. Dupa aplicare picioarele se relaxeaza, iar pielea aspra a calcaielor și bataturile dureroase se inmoaie, eliminand disconfortul.

Beneficii

Lotiunea pentru picioare este recomandata pentru picioarele obosite si umflate, conferind o senzatie de racoare si prospetime.

Efecte

Datorita continutului ridicat in extracte din menta si musetel povenite din medii controlate biologic, precum si in extracte de eucalipt, roinita, tataneasa, hamei si vasc, lotiunea pentru picioare ajuta la relaxarea imediata a picioarelor obosite, a gambelor si gleznelor supuse unei stari de greutate si umflare, imbunatateste vitalitatea si tonusul pielii obosite si aspre. in acelasi timp reduce secretia sudorala, indeparteaza mirosul neplacut al picioarelor, previne aparitia bacteriilor si confera o senzatie placuta de confort si prospetime. Extractul de tataneasa are excelente proprietati vitalizante, in vreme ce hameiul grabeste procesul de regenerare.

Cantitate:250 ml
Pret: 10.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu