Gel racoritor pentru picioare cu plante BIO

Gelul racoritor Krauter pentru picioare cu plante BIO are in compozitie un complex pe baza de extracte din plante (eucalipt, mușetel, salvie, coada-soricelului, sunatoare, nalba) care au un efect rapid de calmare și improspatare pentru picioarele obosite. Actiunea sa este benefica și in cazul picioarelor cu dureri și inflamatii deoarece ajuta la diminuarea amortelilor și umflaturilor cauzate de suprasolicitare.

Beneficii

Gelul racoritor pentru picioare cu plante BIO Krauter racoreste si calmeaza instantaneu picioarele obosite si umflate, conferind o senzatie de racoare si prospetime.

Efecte

Ingredientele speciale, ca extractele din arnica montana, floare de musetel si galbenele povenite din medii controlate biologic asigura o actiune benefica in cazul picioarelor obosite, cu dureri si inflamatii. Ajuta la atenuarea si alungarea senzatiilor dureroase din picioare, greutatii la nivelul membrelor inferioare, oboselii, amortelilor si umflaturilor cauzate de suprasolicitare. Extractul de sunatoare prezent in compozitia gelului are efect analgezic, antiseptic si antispastic, in vreme ce nalba are proprietati emoliente.

Cantitate: 250 ml
Pret: 15.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu