Supliment alimentar BIO pentru suprimarea apetitului

Extractul de Hoodia actioneaza la nivelul creierului, inhiba pofta de mancare, in timp ce Baobab-ul este o importanta sursa de vitamina C, care sustine sistemul imunitar.

Beneficii

Sucul BIO pentru slabit este un program pe baza de lichid de detoxifiere si pierdere a kilogramelor care va permite sa pierdeti in greutate in doar cateva zile. Stavileste foamea si curma pofta de mancare, creste energia.

 

Efecte

Suplimentul alimentar BIO pentru slabit Life Impulse este un amestec special de suc Yumberry certificat organic, Hoodia, Baobab si Fucopure, un adevarat cocktail de vitamine, minerale si antioxidanti. Yumberry este un fruct subtropical cules de-a lungul a multor secole in Asia. Yumberry este apreciat pentru continutul ridicat de antioxidanti si mai contine o gama mare de vitamine si minerale. Yumberry este o sursa naturala de OPC (oligomeric proanthocyanidins) cea mai puternica grupa de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi. Extractul de Hoodia actioneaza la nivelul creierului, stavilind pofta de mancare, in timp ce Baobab-ul este o importanta sursa de vitamina C, care sustine sistemul imunitar. 

Mod de utilizare
Se recomanda doua linguri cu 30 de minute inainte de mesele principale. Nu depasiti doza zilnica recomandata, Dieta normal nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui suplimenta alimentar. Consumati de preferinta pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se agita falconul inainte de fiecare utilizare. Flaconul sigilat se pastreaza la un loc uscat si racoros( maximum 21-22 ° C). Falconul desfacut trebuie tinut in frigider si consumat in 30 de zile. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici. 
 
Cantitate: 946 ml
Pret: 108.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu