Supliment alimentar BIO pentru slabit

Extractul de ceai vrede accelereaza metabolismul si ajuta la scaderea in greutate. Guarana contine cafeina si actioneaza ca stimulent. 

Beneficii

Este un program pe baza de lichid de detoxifiere si pierdere a kilogramelor, care va permite sa pierdeti in greutate in doar cateva zile. Furnizeaza minerale, vitamine, antioxidanti si bioflovonoide in mod natural.

 

Efecte

Suplimentul alimentar BIO pentru suprimarea apetitului Life Impulse inhiba pofta de mancare datorita continutului de Hoodia Gordonii, molecula cunoscuta sub numele de P57, care copiaza efectul pe care il are glucoza asupra creierului, creand senzatia de satietate. Ajuta la detoxifierea naturala si la accelerarea proceselor metabolismului datorita ingredientelor active din Hoodia Gordoni, Mangosteen, L. Carnitina, extract de ceai verde si Guarana. Mangosteenul intareste si vitalizeaza circulatia sangelui. Este un antioxidant care poate intarzia imbatranirea prematura. Ajuta la scaderea in greutate si la recapatarea energiei, mentine hidratarea organismului. Extractul de ceai verde accelereaza metabolismul si ajuta la scaderea in greutate. Guarana contine cafeina si actioneaza ca stimulent. Contine Methlxanthina, care este sursa proprietatilor sale de crestere a nivelului de energie. Curma pofta de mancare datorita nivelului inalt de cafeina.

Mod de utilizare
Se recomanda 2 linguri/zi, cu 45 minute inainte de pranz si cina, doar persoanelor peste 18 ani.

Cantitate:946 ml
Pret: 108.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu