Supliment alimentar cu Mangosteen Life Impulse

Suplimentul alimentar cu Mangosteen Life Impulse este un suc natural de fructe cu puternice proprietati antioxidante, care are la baza fructul de mangosteen la care se adauga sucuri concetrate de cirese, merisor, zmeura, soc, afine si rodii. Toate acestea au multiple efecte benefice asupra sistemului cardio-respirator, sistemului circulator si digestiv, avand si un puternic efect tonifiant.

Efecte

Ajuta la prevenirea imbatranirii premature, contribuie la cresterea flexibilitatii articulatiilor si la reducerea durerilor, imbunateste circulatia sanguina, ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase, ajuta la combaterea racelii, gripei si migrenelor.

Recomandari

Este indicat in tulburarile tractului digestiv, in afectiunile reumatice, impotriva simtomelor asociate menopauzei, in afectiuni cardiace, reducand riscul de angina.

Mod de utilizare

Se recomanda 2-6 linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se lua dimineata pe stomacul gol. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se agita flaconul inainte de fiecare utilizare.

Cantitate: 946 ml
Pret: 89.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu