Supliment alimentar BIO cu vitamine pentru copii

Suplimentul alimentar este un complex de multivitamine care are in vedere mai presus de orice sanatatea copiilor. Aceasta formula unica este fortificanta cu calciu pentru a ajuta la dezvoltarea sanatoasa a oaselor si dintilor. Furnizeaza vitamine esentiale si minerale intr-o formula lichida usor de absorbit, foarte puternica si in acelasi timp delicata.

 

Beneficii

Suplimentul alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse, cu o compozitie unica, 100 % naturala, completeaza necesarul de vitamine si minerale din nutritie pentru cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.

 

Efecte

Furnizeaza vitamine esentiale si minerale intr-o formula lichida usor de absorbit, foarte puternica si in acelasi timp delicata cu stomacul. Vitamina A mareste rezistenta la infectii a cartilajelor, a mucoaselor si a pielii, ajuta la adaptarea vizuala, la dezvoltarea normala a scheletului si a smaltului dentar.Prezenta vitaminei D in organism este benefica in sensul ca evita carierea severa a dintilor si previne aparitia unor tulburari nervoase, slabiciunea generala, ca si sensibilitatea la contractarea unor boli infectioase. Nu contine amidon de porumb, gluten, grau, drojdie,lapte de soia, substante inutile,lianti,coloranti artificiali si nici arome artificiale. Acest delicios supliment mineral lichid cu aroma de fructe zdrobite a fost creat special pentru copiii sub 12 ani cu corpul intr-o continua schimbare. Formula unica este fortificata cu extracalciu pentru a ajuta la dezvoltarea sanatoasa a oaselor si a dintilor. 

Mod de utilizare
O lingurita/zi la copiii intre 2-4 ani si doua lingurite/zi la cei peste 4 ani. Poate fi amestecat cu orice lichid sau aliment. Recomandat pentru utilizarea zilnica.

Cantitate: 237 ml
Pret: 49.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu