Supliment alimentar BIO cu Acai

Avand in compozitia sa cel mai bun amestec de vitamine si nutrimente, Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse este ideal pentru intarirea sistemului imunitar.

Beneficii

Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse creat de laboratoarele Dynamic Health este un cocktail de antioxidanti bogat in vitamine si minerale, care sustin sistemul imunitar.

 

Efecte

Avand in compozitia sa cel mai bun amestec de vitamine si nutrimente, Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse este ideal pentru intarirea sistemului imunitar: ajuta la imbunatatirea claritatii mentale, combaterea imbatranirii premature, cresterea nivelului de energie, mentinerea sanatatii inimii, mentinerea nivelului scazut al colesterolului, scaderea simptomelor asociate menopauzei, refacerea celulara, imbunatatirea functiei sexuale. Sucul de acai este un supliment ce ajuta la obtinerea sanatatii ideale. in SUA se face referire la el ca la „cel mai bun aliment din lume de incetinire a procesului de imbatranire”. Cand luam in considerare profilul sau nutritional ne putem da seama de ce: Fructele de acai sunt unele dintre putinele fructe care contin vitaminele antioxidante C si E, acest lucru insemnand ca vor ajuta la protectia pielii impotriva efectelor provocate de soare sau de poluare

Mod de utilizare
2 linguri/zi persoanelor incepand cu varsta de 12 ani.

Cantitate: 946 ml
Pret: 85.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu