Supliment alimentar BIO pentru vedere

Este o formula dinamica care se bazeaza pe ingrediente testate clinic cu proprietatea de a mentine sanatatea ochilor, prin amestecul unic de componente responsabile pentru longevitatea celulara si a ochilor.

 

Beneficii

Suplimentul alimentar BIO pentru vedere Life Impulse poate ajuta la mentinerea vederii si a sanatatii ochilor prin amestecul sau unic de ingrediente esentiale.

 

Efecte

Suplimentul alimentar BIO pentru vedere Life Impulse ajuta la mentinerea sanatatii petei galbene si poate proteja impotriva peroxidarii acizilor grasi in membrana foto-receptoare; poate ajuta la prevenirea deteriorarii foto a retinei prin filtrarea luminii albastre, care poate dauna retinei cu timpul. Aceasta formula dinamica cu un gust delicios se bazeaza pe ingrediente care pot ajuta la reducerea riscului degenerarii petei galbene datorita varstei (AMD), cataractei si glaucomului precum morcovi, afine si mere. Afinul contine si nivele ridicate de vitamina A si C care, in combinatie cu pigmentul antocianina, imbunatatesc acuitatea vizuala, circulatia sangelui la nivelul ochilor si la nivelul sistemului nervos si pot preveni sau ajuta la tratarea unor boli de ochi .Vitaminele si nutrientii din afine mai sunt eficiente si impotriva oboselii ochilor sau a "orbirii pe timp de noapte". 

Mod de utlizare
2 lingurite/ zi incepand cu copiii, de la varsta de 12 ani. Poate fi amestecat cu orice lichid sau aliment.

Cantitate: 237 ml
Pret: 49.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu