Supliment alimentar BIO cu Goji

Suplimentul alimentar cu Goji BIO este un amestec de fructe cu proprietati binefacatoare asupra functionarii organismului, imbunatatind performantele sistemului nervos si stimuland memoria, metabolismul si functiile sexuale. Sucul mixt de Goji si mere are un rol antioxidant, iar sucul de cirese negre reduce riscul aparitiei calculilor renali, a bolilor vezicii urinare si sustine sanatatea dentara.

 

Beneficii

Ajuta la dezvoltarea sistemului imunitar, contribuie la imbunatatirea functiilor memoriei si sexuale. „Distrugatorul de celulita” si „fructul care va va umple de energie” – sunt doar cateva dintre lucrurile care se spun despre fructul Goji.

 

Efecte

Deoarece Suplimentul alimentar BIO cu Goji Life Impulse este un amestec de ingrediente variate, exista o multime de beneficii aduse de fiecare ingredient. Sucul de Goji contine antioxidanti foarte puternici care ajuta la prevenirea imbatranirii premature, dezvolta sistemul imunitar, ajuta la pastrarea unei bune presiuni a sangelui si la imbunatatirea functiilor memoriei si functiilor sexuale. De asemenea, ajuta la mentinerea nivelului normal de zahar in sange si poate ajuta la reducerea colesterolului.Contribuie la eliminarea insomniei si imbunatateste calitatea somnului. Este folosit in mod traditional ca tratament impotriva cancerului.Consumarea merelor si a sucului de mere concentrat, impreuna cu o dieta echilibrata, poate proteja creierul de efectele stresului oxidativ. Sucul concentrat de pere ajuta la reducerea riscului aparitiei cancerului, este o sursa buna de fibre dietetice, vitamina C si poate reduce riscul bolilor coronariene.

Mod de utilizare
Se recomanda 2 linguri pe zi,  incepand cu varsta de 12 ani. A se consuma de preferinta dimineata pe stomacul gol. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Cantitate: 946 ml
Pret 1 buc: 104.99 lei
Pret 2 buc: 155,99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu