Supliment alimentar BIO cu Noni pentru femei

Este complex de ingrediente ce influenteaza pozitiv metabolismul si sistemul imunitar, cu proprietati de stimulare a digestiei si circulatiei. Amestecul de suc de noni, suc de rodii,trifoi rosu si citrat de calciu ajuta la echilibrarea hormonala, actionand asupra simpomelor asociate menopauzei si combate durerile menstruale, ajuta sistemul nervos prin diminuarea starilor de surescitare nervoasa si cresterea capacitatii de concentrare.

 

Beneficii

Produsul contine un nivel ridicat de antioxidanti, vital in lupta cu radicalii liberi, cauza a imbatranirii. Este o alternativa naturala la produsele conventionale, acesta este tonicul zilnic esential pentru sanatate dedicat oricarei femei.

 

Efecte

Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse ajuta la indepartarea multor simptome generate de menopauza, asigura o doza zilnica de vitamine esentiale, extracte din plante medicinale si minerale, toate intr-o bautura simpla, cu o aroma placuta. Acest supliment este o sursa bogata de antioxidanti, vitali in lupta impotriva radicalilor liberi, pastrand echilibrul natural al corpului. Pordusul poate fi folosit si pentru ajutarea organismului in perioadele de menstuatie. Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse este imbogatit cu o mixtura de plante medicinale, minerale si vitamine toate pentru a genera vitalitate, sanatate si pentru a alina simptomele menopauzei: Soia Isoflavones, Black Cohosh, trifoi rosu, papadie, suc de rodii si un foarte bogat complex de vitamine: B1, B2, B3, B12, B15, C si E. MACA este eficace in reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala. 

Mod de utilizare
Se recomanda 2 linguri pe zi femeilor peste 18 ani, a se consuma preferabil dimineata pe stomacul gol.
 
Cantitate: 946 ml
Pret: 97.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu