Supliment alimentar BIO cu Vitamina C si calciu

Suplimentul alimentar combina proprietatile antioxidante ale vitaminei C cu actiunile benefice ale calciului asupra scheletului si muschilor pentru intarirea sistemului imunitar. Amestecul de minerale actioneaza asupra sistemului imuntar, intarind bariera de protectie a organismului. Sustine si imbunatateste sanatatea aparatului cardio vascular.

Beneficii

Suplimentul alimentar cu Vitamina C este un oxidant puternic, care ajuta organismul slabit sa lupte impotriva radicalilor liberi. Ajuta la ameliorarea racelilor dar si a unor afectiuni mai grave.

 

Efecte

Ajuta sistemul imunitar sa protejeze corpul de radicalii liberi si celulele tumorale. intareste sistemul imunitar prin stimularea activitatii anticorpilor si a celulelor sistemului imunitar  Are efect asupra sistemul cardiovascular prin facilitarea arderii grasimilor si protejarii tesuturilor de deteriorarile radicalilor liberi. Are de asemnea actiune benefica asupra sistemului nervos. Compozitia 100% naturala fara coloranti si arome artificiale este bine tolerata de organism. Extractul de macese este extrem de benefic tuturor, dar mai ales convalescentilor.

Mod de utilizare
Se bea o lingura pe zi si poate fi amestecata cu bautura sau sucul dumneavoastra preferat. Se recomanda administrarea produsului dupa varsta de 12 ani.

Cantitate: 237 ml
Pret: 39.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu