Supliment alimentar BIO cu Noni pentru barbati

Este un supliment alimentar obtinut prin combinarea mai multor tipuri de plante a caror actiune conjugata are efecte benefice asupra sistemului nervos, intareste sistemul circulator si creste libidoul, sustinand functia erectila, stimuleaza gonadele si reduce impotenta. Amestecul de plante este energizant si inlatura oboseala, intensifica si imbunatateste memoria.


Beneficii

Ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase, la tratarea prostatei si a problemelor tractului urinar, imbunatateste memoria, combate insomnia, creste nivelul de energie si accelereaza digestia.

 

Efecte

Suplimentul pentru barbati cu Noni asigura nutritia necesara pentru a ajuta la cresterea unei mai bune functionalitati a celulelor in organism. Contine un puternic afrodisiac natural si extracte din plante pentru problemele cu care se confrunta barbatii la nivelul prostatei. Formula sa exclusiva mentine organismul sanatos atat in interior, cat si in exterior. Sucul de noni contine un nivel ridicat de antioxidanti, vitali in lupta cu radicalii liberi, cauza a imbatranirii. Ajuta la indepartarea oboselii mentale si corporale, stimuland sistemul nervos central. Ginsengul American contribuie la reducerea stresului, cresterea rezistentei la oboseala si boli frecvente, precum raceala.

Mod de utilizare 
Se iau doua linguri pe zi, preferabil dimineata pe stomacul gol. Se recomanda administrarea produsului barbatilor cu varsta peste 18 ani
 
Cantitate: 946 ml
Pret: 97.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu