Supliment alimentar BIO cu Noni

Este un supliment alimentar bazat pe fructul Noni, cu puternice proprietati asupra intregului organism, imbunatatind starea generala si revitalizand corpul si mintea. Este un bun energizant care actioneaza optim asupra sistemului nervos, crescand capacitatea de concentrare. Prin proprietatile sale de stimulare a sistemului imunitar este ideal pentru sustinerea proceselor de vindecare naturale ale corpului si pentru protectia organismului de factorii externi nocivi.

Beneficii

Sucul de NONI TAHITIAN ajuta la imbunatatirea claritatii mentale si a puterii de concentrare, precum si la atingerea unor niveluri de performanta fizica mai mari. Este de asemenea benefic multor altor parti ale corpului. Acest supliment alimentar contine extracte din planta Noni, de unde si calitatea sa de bun energizant.

 

Efecte

Originara din Insula Tahiti, aceasta planta este cunoscuta ca fiind bogata in antioxidanti, vitamine, enzime si minerale, care ajuta la mentinerea sistemului imunitar, cresterea nivelului de energie, reglarea presiunii sangelui, buna functionare a sistemului digestiv. Fructul Noni este folosit in mod traditional in urmatoarele situatii: dureri de cap, oboseala cronica, depresie, nivel scazut de energie, dureri de spate, dureri ale articulatiilor, colesterol crescut si probleme respiratorii. Datorita continutului de Proxeronina, Scopoletina si Xeronina, considerata ca acceleratoare a regenerarii celulelor, Suplimentul alimentar BIO cu NONI Life Impulse ajuta la derularea optima a procesului de digestie.

Mod de utilizare
Doza zilnica recomandata este de doua linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani, preferabil dimineata pe stomacul gol sau conform recomandarilor.
 
Cantitate: 946 ml
Pret: 84.99 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu